Verzending en Retourneren

Wij bezorgen onze pakketjes binnen België. Wil jij een pakketje laten bezorgen buiten België, neem dan even contact met ons op.

Verwerking van je aankoop gebeurd binnen de 7 dagen. 

Onze pakjes worden verzonden via het distributienetwerk van DPD. Na verzending ontvang je een track en trace code waarmee je het pakket kan volgen. 

De consument geniet van een verzakingsrecht gedurende veertien (14) kalenderdagen, vanaf de dag na de levering van de goederen.  De kosten alsook het risico van het terugzenden van goederen die deel uitmaken van de ontbonden overeenkomst, zijn volledig ten laste van de koper. Het terugzenden van deze goederen dient onmiddellijk te gebeuren, t.t.z. van zodra de koper L'Esprit Du Temps op de hoogte brengt van de ontbinding van de overeenkomst. Conform de wet zal L'Esprit Du Temps het door de koper betaalde bedrag voor de opgezegde aankoop(en) terugbetalen.
Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.  Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard van het product vast te stellen.

Wij doen er alles aan om uw aankoop zo veilig mogelijk te verzenden .Kijk steeds of het pakje niet abnormaal beschadigd is voor je het in ontvangst neemt.  Bij abnormale beschadiging kan je het pakje steeds weigeren. 

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct door ons teruggestort op je bankrekening. 

Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat  & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retourneren. Houdt er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling. 

Klopt je bestelling niet? Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met ons en vermeld hier duidelijk jouw naam en de items waar het om gaat. Dan kunnen wij je zo snel mogelijk helpen en het voor je oplossen!